Item

Kleur

Maat

Aantal

Bedrag

Verder winkelen Check out
 
Sieraden zijn de kers op de taart, het puntje op de i en vooral de finishing touch van je outfit.

Het geven of ontvangen van een sieraad is meestal verbonden aan een grote gebeurtenis, zoals een verloving, afstuderen of verjaardag. Maar hoe leuk is het om te investeren in een sieraad voor jezelf? Je draagt een sieraad tenslotte elke dag en daarnaast word je er gewoon blij van. 

 
 

Droeg men een sieraad vroeger dus vooral als statussymbool, tegenwoordig laten sieraden gewoon zien wie je bent of hoe je je voelt. De sieraden designers in onze online store zijn ieder op hun eigen manier bijzonder en werken met de mooiste materialen, ze hebben oog voor detail en staan voor exclusiviteit en kwaliteit.

 
tweek-eek

Geertje en Roos Eek creëren met hun sieradenlabel Tweek-Eek stylish sieraden met een allesbehalve elegant maakproces. Vanuit hun industriële werkplaats en atelier op Strijp R in Eindhoven bedenken ze voor elke sieradenlijn een ander maakproces. Materialen worden gerecycled en met behulp van machines, die in het dagelijks leven een behoorlijk andere taak hebben, komen hun ontwerpen tot leven.

In 2019 zijn de tweelingzussen hun sieradenmerk gestart. Hun expertise en kwaliteiten sluiten perfect op elkaar aan. Roos heeft een achtergrond in metaalbewerking en Geertje heeft ervaring in productontwerp en branding. Door het combineren van deze kwaliteiten, zijn ze in staat om op een unieke manier te ontwerpen en produceren. 

 
 
levens

Levens Jewels is opgericht door de Spaanse actrice Mar del Hoyo. Geïnspireerd door film, kunst en fotografie komen de ideeën tot leven, met een eigenheid die voortkomt uit de imperfectie van het creëren. Het merk werkt heel verrassend met keramiek en glas. Niet een alledaags glas, maar borosilicaatglas. Dit is een sterkere en lichtere (in gewicht) glassoort, dat ook nog eens krasbestendiger is. De naam Levens (spreek uit Lévant) is een hommage aan Levens, het Franse dorpje waar ze haar eerste keramische oorbellen maakte. Bienvenido a soul-sister!

 
martine viergever

Klein maar fijn, dat zijn de kleinoden van Martine Viergever. Wij zijn al jaren fan van deze Nederlandse sieradenontwerpster en vinden eigenlijk dat iedereen een Viergever verdient. Ze toont humor in haar sieraden door alledaagse objecten te verheffen tot iets speciaals. Zo dompelt ze een simpel elastiekje onder in een luxe badje van goud of zilver, met een prachtige armband als resultaat. Elk sieraad wordt in haar atelier in Rotterdam met de hand gemaakt en uitgevoerd in hoogwaardige materialen. Minimalistisch met een luxe uitstraling.

Naast haar eigen collecties werkt Martine regelmatig in opdracht van modeontwerpers en modemerken aan de ontwikkeling van exclusieve sieradencollecties. Ook is haar werk aangekocht door verschillende Nederlandse musea.

 
 
kyoto tango

Kyoto Tango is onze Deense eend in de bijt. Wat een vrolijkheid brengt dit merk uit Kopenhagen met zich mee. De opvallende colour-blocked armbanden zijn gemaakt van stukjes gelakt hars, aangevuld met diverse edelmetalen zoals koper, zilver en 24-karaats goud. Geïnspireerd door het modernisme, heeft Kyoto Tango met een uniek materiaal een bijzonder sieraad weten te creëren. De kleurrijke armbanden zijn niet meer weg te denken uit onze online store.

 
 
martine viergever x fant

Sieraden ontwerper Martine Viergever en ontwerper Cecile Bleyenberg (Fant Projects) hebben een fascinatie voor de omgangsvorm tussen mens en voorwerp én biede een eigenzinnige kijk op het dragen van sieraden. Een samenwerking tussen de dames leek dan ook niet meer dan logisch. De bijzondere 'hammered' sieraden van martine viergever x fant zijn gemaakt van gerecycled alpaca-zilver, en voorzien van een goudlaag of een zwart geoxideeerd laagje. Mix and match met de materialen voor een speels effect. 

 
 
something familiar

Onder de eigenzinnige naam Something Familiar lanceerde Siriane Hunia in 2015 haar eigen sieradenmerk. Ze is afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven en werkt sindsdien in de mode. Haar eigen sieraden collectie is doorlopend en bestaat uit voornamelijk tijdloze items. Alle sieraden zijn handgemaakt, met hoogwaardige materialen. Siriane houdt van rauw en ongepolijst, maar schuwt ook zeker niet het verfijnde werk, combineert onbelemmerd zilver met goud en experimenteert zo nu en dan met edelstenen.

‘Hoe persoonlijker je dingen maakt, hoe universeler het wordt. Vreemd maar waar', aldus Siriane.

 
x