gratis verzending parcelshop NL, BE & DE

âme

Als collega’s hadden ze vanaf het begin meteen een klik en ook qua stijl hebben ze overduidelijk dezelfde smaak. Alizé van Strydonck en Ysaline Grangé zijn twee gedreven dromers met meer dan 10 jaar ervaring in de modewereld, en daarnaast ook zielsverwanten. Althans, zo voelen ze het zelf en het besluit om een eigen merk te lanceren was dan ook snel gemaakt. Over de naam hoefden ze ook niet lang na te denken, Âme is namelijk het Franse woord voor ziel.

Het Belgische merk is sinds 2018 gevestigd in Antwerpen en maakt minimalistische designs met doordachte details, gemaakt van zachte en luxe stoffen zoals wol, cashmere, katoen en viscose. De collectie bestaat hoofdzakelijk uit ongedwongen, tijdloze looks, waarbij alle items met elkaar kunnen worden gecombineerd.

De pasvorm is vrouwelijk en comfortabel en ze ontwerpen enkel items die ze zelf elke dag willen dragen, of je nu aan het werk bent of geniet van het weekend. Het kleuren palet is neutraal (wit, ecru, grijs en zwart), aangevuld met een seizoenskleur voor extra dimensie. Hun inspiratie halen ze overal vandaan, van de straat, uit tijdschriften en via Instagram. En dan is het natuurlijk extra handig als je elkaar niet alleen geweldig aanvult, maar ook bovenmatig aanvoelt. Vivre les âmes soeurs!

x