gratis verzending parcelshop NL, BE & DE

officine creative

Het mooiste leer en de beste pasvorm heeft een naam, namelijk Officine Creative. De handgemaakte schoenen en laarzen van Officine Creative zijn, hoe kan het ook anders, Italiaans en dat zie je niet alleen in de kwaliteit van het leer, dat voelen je voeten ook. Je merkt het meteen als je de schoen of laars aantrekt, het leer vormt zich direct naar je voet, ‘fits like a glove’ en je wilt ze nooit meer uitdoen… en dat is goed, want de laarzen en schoenen van Officine Creative worden alleen maar mooier als je ze veel draagt.

Officine Creative staat bekend om haar uitzonderlijke afwerking, niet alleen in details maar ook vanwege de kleur. Zo krijgt de hele schoen een verfbad en dan hebben we het niet alleen over de bovenkant, nee, ook de zool en hak krijgen dezelfde unieke teint.

De ambachtslieden van Officine Creative hebben het vervaardigen van schoenen tot kunst verheven en wij zijn maar wat trots dat wij dit label hebben! Bekijk de online collectie van Officine Creative bij SOUL-SISTER en ervaar zelf de beauty van dit Italiaanse schoenen label.


x