gratis verzending parcelshop NL, BE & DE

 

NIET BLIJ, GELD TERUG!

Je artikel ruilen of retourneren, daar doen wij niet moeilijk over. Wij houden van blije klanten, daarom kun je zowel artikelen uit onze huidige collectie als uit de sale én de Basement gewoon ruilen of retourneren.

 

 

RETOUREN

Je artikel retour sturen is ‘easy peasy'. Log in in je account en ga naar ‘Retouren’.

1. Klik op jouw order en geef het artikel een vinkje, check!

2. Kies je vervoerder. Je kunt kiezen of je het op eigen houtje terugstuurt, of dat je gebruik wilt maken van een DPD retourlabel. Je kunt je pakketje dan gewoon afgeven op een DPD parcelshop bij jou in de buurt. Vraag altijd om een bewijs van afgifte, aangezien het risico voor de retourzending altijd voor rekening is van de verzender. Wij houden overigens 3.95 in op de retourbetaling (vanuit België en Duitsland 4.95).

3. Meld nu je retour aan.

4. Schrijf vervolgens de retour ID op de pakbon die we meestuurden in de doos en voeg deze wederom bij je retourzending. Print indien van toepassing het DPD retourlabel uit, plak het op de doos en stuur het naar:

SOUL-SISTER
Industriestraat 9 A/B
6827 BD Arnhem

 

 

NOG EVEN WAT PUNTJES OP DE I

Je hebt 14 dagen na levering de tijd om het artikel retour te zenden. De kosten voor je verzending zijn voor eigen rekening. Maaaar…we krijgen het artikel graag in dezelfde ongewassen en onbeschadigde staat terug zoals je het van ons ontvangen hebt. Dus ook mét aanhangkaartje. Heb je het artikel gedragen of is het beschadigd, dan kunnen we je helaas het aankoopbedrag niet retourneren. Tenslotte adviseren we je, indien je het pakket op eigen houtje aan ons retourneert, om het artikel als pakketpost te versturen en vraag het postkantoor even om een tracking nummer, zodat je kan zien of het pakketje ook bij ons is afgeleverd. Het retour sturen van je aankoop gebeurt namelijk altijd op eigen risico.

Als je retour bij ons binnen is en echt door onze handen is gegaan, wat altijd even een paar dagen duurt, ontvang je van ons een bevestiging hiervan per mail. Als wij daarna alles hebben gecheckt, storten we het geld terug naar de rekening waarmee destijds betaald is. Ook hiervan krijg je vanzelf een berichtje in je mailbox. 

Let op: wij proberen uiteraard alles zo snel mogelijk af te ronden. Na het moment van terugsturen van je retour gaat er maximaal 2 weken overheen voordat we je retour hebben verwerkt en je geld is teruggestort. 

 

 

RUILEN

Had de maat m toch een s moeten zijn, dan mag je zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Wil je liever omruilen, mail of bel ons dan even, dan proberen we dit te regelen. Let wel, dit kan alleen met hetzelfde artikel. 


KLACHT

Komt het artikel niet helemaal in goede staat bij je thuis, meld ons dit dan binnen 10 dagen via info@soul-sister.com. Dan zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing.

 

x