martine viergever helikopter

martine viergever helikopter

One

€ 137.50

martine viergever mini label

martine viergever mini label

One

€ 125.00

martine viergever blossom

martine viergever blossom

One

€ 100.00

martine viergever

 

Klein maar fijn, dat zijn de kleinoden van Martine Viergever. S O U L - S I S T E R is zelf groot fan van deze Nederlandse sieradenontwerpster en we zijn dan ook maar wat blij met dit nieuwe label. Wij vinden namelijk dat iedereen een Viergever verdient, want er is altijd wel een reden om jezelf te verwennen. Maar dan wel met iets unieks.

 

De sieraden zijn zo bijzonder omdat Martine uitsluitend alledaagse onderwerpen gebruikt. Zo vind je bijvoorbeeld je gewone haarspeldje of broodclip terug aan een kettinkje. Natuurlijk wel een door Martine ontworpen haarspeldje, want dat is toch net even iets anders. Maar ook van een simpel elastiekje weet ze iets moois te maken, hiervan maakt ze in een handomdraai een prachtig armbandje.

 

De sieraden van Martine worden gemaakt van zuiver zilver, geoxideerd of niet of ze zijn eerst ondergedompeld in een luxe badje met goud. Minimalistisch met een luxe uitstraling, maar vooral die knipoog, dat is Martine Viergever en dat is waar S O U L - S I S T E R zo van houdt.

 

 

martine viergever breton

martine viergever breton

One

€ 120.00