gratis verzending parcelshop NL, BE & DE

monique van heist

Onder het motto 'verander de wereld, begin bij jezelf' start Monique van Heist in 2009 met haar zogenaamde doorlopende collectie van vooral basispatronen. Het blijkt een groot succes. Ze probeert zo lang mogelijk met een patroon te doen en zoekt de vernieuwing dus vooral in het stofgebruik. Leer, zachte zijde en wol (in de kleuren zwart, donkerblauw en grijs) hebben hierbij haar voorkeur.

De Monique van Heist ontwerpen zijn een boeiende mix van Limburgse chill overgoten met een easy eigenheid. Zo hangt de inmiddels befaamde legging al jaren in onze online store en zijn we reeds meerdere seizoenen groot fan van jas Don. En dat alles ontworpen door de meest relaxte vrouw in modeland. Dus, als één designer de moderne Nederlandse vrouw kan kleden, dan is het wel Monique van Heist.

Meet the designer MONIQUE VAN HEIST

Monique staat in de deuropening en meteen zien we één van de vragen op ons lijstje al beantwoord: yep, natuurlijk draagt ze ook haar eigen ontwerpen, elke dag en minimaal één artikel. Het moet gezegd, rokje Linda combineert ook uitermate lekker met een vintage mouwloos T-shirt en een paar slippers. Eenmaal in het atelier is de sfeer relaxed, worden er glazen met water gevuld en de slippers uitgegooid.
read more

x