Item

Kleur

Maat

Aantal

Bedrag

Verder winkelen Check out
 

Soeur en soul-sister, de connectie in de naam is snel gevonden. En we zijn ook nog eens bijna even oud. Maar toch kruisen we nu pas elkaars modische pad. Aangezien geen enkele ontmoeting toeval is, en alles wat er gebeurt een reden heeft, verwelkomen wij Soeur met open armen in onze online store. 

 
 

Het Franse modemerk Soeur werd in 2008 gelanceerd door de zussen Domitille en Angélique Brion. Ze zijn onafscheidelijk én ze vullen elkaar aan; Angélique ziet toe op het management en development van het label, de meer artistieke Domitille is verantwoordelijk voor de collecties. 

Soeur (‘zus’) staat voor een onberispelijke stijl, met toegankelijke en comfortabele kledingstukken in tijdloze kleuren. De collecties zijn geïnspireerd op hun reizen en herinneringen, en regelmatig beinvloed door de mannelijke garderobe. Veel kledingstukken zijn gemaakt met Engelse traditionele stijl, terwijl andere items weer een Scandinavische en Parijse invloed lijken te hebben.

 

 

 
 

There is a motion, a look, or an attitude that can attract my attention and serve as the start of an inspiration - Domitille

 

Bij Soeur speelt duurzaamheid een grote rol. De zussen hebben zich toegelegd op het ontwerpen van kleding die - zoals dat zo mooi heet - de tand des tijds kan doorstaan. Om dit te kunnen realiseren, moeten de materialen ongeëvenaard zijn. Elke fabriek wordt gekozen voor zijn specialisatie en deskundige kennis van zijn materialen, niet voor zijn prijs. Domitille en Angélique bezoeken hun kledingateliers 3 tot 6 keer per jaar om de productie en kwaliteit van hun kledingstukken goed in de gaten te houden. Over toewijding gesproken. 

 

'Onze collecties zijn oprecht, gevoelig en elegant. Stijl staat los van leeftijd. Wij willen dat elke vrouw die onze kleding draagt zich begrepen en gewaardeerd voelt', aldus Domitille. Klinkt ons als muziek in de oren. Oh en luister ook vooral naar de Soeur playlist op Spotify. We like.

 

 
 

Soeur. A feminine wardrobe for all ages, all styles.

x