humanoid

‘Humanoid just happened’, aldus Sandra Harmsen en Hans Boelens, oprichters van dit prachtige label. Het is inmiddels geen geheim meer dat SOUL-SISTER al geruime tijd groot fan is van dit merk. Humanoid was het eerste label dat wij toevoegden aan onze online store en nog steeds genieten we van elke nieuwe collectie die de Arnhemmers voortbrengen.

Humanoid staat voor eenvoud, maar bijzonder. Ze is stijlvol, maar vooral tijdloos en makkelijk draagbaar. De unieke zachte kleuren, stoffen en de bijzondere details maken het label tot wat ze al ruim 35 jaar is. Een knoop of een rits op een onverwachte plek, that’s a Humanoid!

Mooi van Humanoid is ook dat elke nieuwe collectie naadloos aansluit op de vorige, out of fashion ben je dus nooit. Tijdloos is Humanoids middle name, dit geldt ook voor de schoenen en laarzen die SOUL-SISTER van dit label verkoopt. Humanoid is here to stay!

Meet the designer humanoid

Het moet gezegd, niet iedereen krijgt zomaar een kijkje in de Humanoid keuken. Daarnaast geeft Sandra Harmsen (creatief directeur) niet graag interviews: “Ik vertel graag over het merk Humanoid en de collecties, bij voorkeur op een informele manier. Over mezelf praat ik liever niet.” Ondertussen leidt ze ons rond door het gigantische kantoor en wij vergapen ons aan de prachtige ruimtes.
read more
x