gratis verzending parcelshop NL, BE & DE

studio collect

Tijdens hun studie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen droomden Hermien, Saskia, Magaly en Hannah eigenlijk al over samenwerken. Want toen al hadden de vier dames dezelfde visie over hoe juwelen eruit moeten zien en hoe ze gedragen moeten worden. De gezamenlijke zoektocht naar een atelier (in eerste instantie om de kosten te drukken) resulteert in 2013 in het ontstaan van het Belgische label Studio Collect.

Het ontwerperscollectief bedenkt en ontwerpt alles samen, hierdoor is elk sieraad door 4 paar handen gegaan. Ook leggen ze samen een thema vast, waarbij ze de ene keer worden geïnspireerd door vormen of materialen en de andere keer door een meubelstuk of een bepaalde techniek. De collecties zijn strak en draagbaar en vallen op door hun eenvoudige vormen en lijnen met krachtige uitstraling. Studio Collect gebruikt uitsluitend natuurlijk materialen zoals zilver, goud, edelstenen, koraal en parels. En goed te weten, de dames maken alleen sieraden die ze zelf zouden dragen. En kopen.

Jewellery always fits

Sieraden: ze zijn er in allerlei soorten, maten en materialen en het versieren van het lichaam is waarschijnlijk net zo oud als de mensheid zelf.
read more

x