gratis verzending parcelshop NL, BE & DE

studioruig

Meet Klaartje, Inge en Sophie, de drie jonge en ambitieuze modeontwerpers achter het eigenzinnige label studioRUIG. Wie kent haar niet, de Shalom sjaal, studioRUIG’s 'signature piece', een comfortabele col van wol en leer…

Maar kleine meisjes worden groot en inmiddels hebben de drie meiden van studioRUIG alweer een paar mooie collecties achter hun naam staan. Intussen heeft hun ‘tomboy’ uitstraling, waar ze vijf jaar geleden mee begonnen, plaatsgemaakt voor een meer vrouwelijke en zakelijke collectie. De meiden zijn zichzelf gebleven en leveren keer op keer een typische studioRUIG collectie zonder daarbij hun oorspronkelijke roots te verliezen.

StudioRUIG kenmerkt zich door eigenzinnige, originele en draagbare dameskleding, die gemaakt is van bijzondere, het liefst gecombineerde, stoffen. Wol met leer, kwalitatieve jersey met zijde en natuurlijk met leer. StudioRUIG houdt ervan en wij ook. Want leer is uniek, net zoals het eigengereide studioRUIG.

Meet the designer StudioRUIG

Het was een van de eerste merken in onze online store en destijds vielen we voor de grote Shalom shawl (een comfortabele col van wol en leer). Inmiddels zijn wij meer dan goed bekend met het merk en de collecties. Hoog tijd voor een cappuccino en een goed gesprek. Op naar Eindhoven dus.
read more

x