gratis verzending parcelshop NL, BE & DE

 

Hoe mondain, dit voorjaar komen onze nieuwe aanwinsten uit alle windstreken.

 

De kleding die jullie op dit moment online bewonderen, is maanden geleden al ingekocht en gefotografeerd. En zoals je kan lezen in de story ‘This is how we do it’ zijn we tussen het inkopen door, elk seizoen ook altijd op zoek naar nieuwe merken. We zijn kieskeurig, vallen niet voor het eerste het beste merk en houden wel van een beetje exclusiviteit.

 

Want exclusieve kleding, dat is waar Soul-Sister voor staat. Daarnaast zijn we van de laid-back designs, makkelijk draagbaar en als het even kan met een tijdloze look en feel. Wij kopen alle collecties persoonlijk in en doen dit met veel liefde en toewijding, dan houden we de zogenaamde vinger aan de pols.  

 

Goed, terug naar de nieuwe merken. Onze zoektocht naar potentiele merken is nog wel een dingetje en bij het selecteren van nieuwe designers gaan we dan ook niet over één nacht ijs. Is er een bepaalde klik en heeft het merk een mooi verhaal, gaan we vaak sneller overstag. 

Hoe mondain, dit voorjaar komen onze nieuwe aanwinsten uit alle windstreken; Spanje, Frankrijk, Zweden, Italië en zelfs Australië hebben we aan onze designer lijst toegevoegd. Vanzelfsprekend zijn we ook nog steeds dol op merken van eigen bodem. Tijd voor een korte voorstelronde. 

 
Fant

We trappen af met het Nederlandse Fant, een creatief en verfrissend merk uit Arnhem, opgericht door Cecile Bleyenberg. In een wereld waarin niets vanzelfsprekend is, weet deze doorgewinterde designer verschillende werelden en culturele achtergronden te vertalen in een FANT-astisch merk.

 
Ssaar

Welkom Ssaar! In een drukke wereld als deze, kiest het Rotterdamse merk voor eenvoud, sobere silhouetten en comfortabele stoffen. Of zoals Ssaar het zelf verwoord: ‘eenvoud is niet alleen krachtig, maar ook prachtig’. 

 
Margaux Lonnberg

Door naar Parijs, alwaar Margaux Lonnberg in 2012 haar eigen modelabel heeft gelanceerd. De voormalige styleblogger maakt volgens eigen zeggen geen mode en doet niet aan trends. ‘Ik creëer vooral wat ik zelf leuk vind’. Made in Paris (with love). 

 
 
Barena Venezia

Mode zit Italianen in het bloed, en dat geldt zeker voor het stijlvolle merk Barena Venezia. Hun designs zijn elegant, tijdloos en sereen en op en top smaakvol. 

 
Guanabana

De tassen en espadrilles van Guanabana komen van ver en wat van ver komt…precies. In het noorden van Colombia worden alle items op ambachtelijke wijze geweven en gehaakt door de Wayúu-bevolking aldaar. Klinkt als een samenwerking pur sang. 

 
Xírena

De designer van het LA-based label Xírena brengt haar vakanties regelmatig door op het fraaie Formentera en deze Mediterrane flair is terug te zien in de designs: eenvoudige vormen en luchtige silhouetten met neutrale prints. 

 
Adnym

Op naar Zweden, waar een drietal designers met een bák aan ervaring in de jeans wereld besloten te gaan voor een nieuw, progressief denim label: Adnym Atelier. Op hun CV staan klinkende namen als Acne, Hope. Levi’s en Wrangler. Geloof ons, de Adnym collectie ziet er meer dan vooruitstrevend uit. 

 
St Agni

We sluiten onze wereldreis af in Australië, in Byron Bay om precies te zijn. De comfortabele schoenen van het merk St Agni zijn minimalistisch met een laid-back stijl en worden handgemaakt op Java. Daarnaast zijn deze heerlijke stappers ook nog eens ‘good looking’. 

 

 

 

Kortom, onze nieuwe labels zijn werelds!

team soul-sister

x