Item

Kleur

Maat

Aantal

Bedrag

Verder winkelen Check out
 

Als de nieuwe collecties binnendruppelen in onze online store, zitten wij met onze hoofden alweer in het volgende modeseizoen. De mode volgt een vaste modekalender en de meeste collecties worden standaard één seizoen op voorhand getoond. Dus ook al omringen we ons met merken die geloven in een duurzame koers en veelal doorlopende collecties maken (met mooie, tijdloze items), de kleding die je op dit moment digitaal kunt bewonderen hebben wij zo'n zes maanden geleden al ingekocht. 

 
 

Zo’n inkoop periode is toch elke keer weer een uitdaging, maar gelukkig werken we met veel van onze agentschappen al jaren samen en dat schept toch een band. Hoe dan ook, elk kledingstuk wordt door Lize met veel zorg ingekocht. Zeg maar gerust met hart en ziel.

Oprichter en eigenaar Esther heeft een passie voor beeld en fotografie en zij fotografeert de collecties op de meest bijzondere plekken. Inmiddels hebben we gefotografeerd in een kunstgalerie, in een hangar, in een luxe appartement op de 34e verdieping en in het Musis & Stadstheater in Arnhem.

 
 

We werken graag samen met modellen die passen bij de soul-sister sfeer en deze uitstraling voor de camera meteen kunnen waarmaken. En is er een klik, dan vinden we het des te leuker om een model nogmaals te vragen. Daarnaast kiezen we niet alleen maar voor ‘jong’, ook de vrouw op (middelbare) leeftijd vinden wij wel degelijk interessant. 

 
 

We hebben zo'n 5 à 6 fotoshoots per jaar en dat vergt wel wat voorbereidingen. Maar inmiddels draaien we onze hand daar niet meer voor om. Naast het vinden van een mooie locatie en een voor ons geschikt model, is het vooral zaak om alle samples van de merken op dezelfde plek en tijd bij elkaar te krijgen. Tijdens de shoot laten we het haar en de visagie over aan een professional, alle sets stylen we zelf. 

 
 

En hoe komt uiteindelijk de gehele collectie online te staan? Elk kledingstuk wordt handmatig door Annemieke ingevoerd, een secuur werkje. En dan volgt de beeldselectie; Lize selecteert de mooiste foto’s en zodra de kleding wordt geleverd in ons magazijn gaan de items online.

Kortom, als team zitten we er vanaf het begin bovenop en voortdurend middenin. We hebben elk kledingstuk persoonlijk gezien, gevoeld en ook gepast. Dus stuur je een mail of krijg je één van ons aan de telefoon: we kunnen je perfect adviseren. Last but not least, we pakken elke bestelling ook met veel liefde voor je in. 

 
x