Item

Kleur

Maat

Aantal

Bedrag

Verder winkelen Check out
 
Soul-sister is een online store waar we sinds 2011 exclusieve designer labels aanbieden.

Vanzelfsprekend staan kwaliteit en exclusiviteit én het gebruik van mooie materialen voorop, maar wij houden vooral van merken met een verhaal. Merken met oog voor detail. En is er naast dit alles ook nog een bepaalde klik, tussen het merk en ons, dan helpt dat wel degelijk mee. Elk kledingstuk wordt namelijk met veel zorg door Lize ingekocht, zeg maar gerust met hart en ziel. Wij staan dan ook garant voor jouw nieuwe aanschaf, opdat het kledingstuk daadwerkelijk iets toevoegt aan je kledingkast. 

 
 

We zijn een toegankelijke online store, we zijn er altijd voor je. Als klein team weten we van de hoed en de rand, van de pasvorm, de maatvoering en van de achtergrond van elk merk. Hierdoor kunnen we perfect adviseren, telefonisch en per mail. 

 
 

De fotografie vinden wij toch wel een van onze onderscheidende factoren. Oprichter en eigenaar Esther heeft een passie voor beeld en fotografie en zij is van mening dat exclusieve kleding, waar vaak een prijskaartje aanhangt, de omgeving moet krijgen die het verdient. Niet de gemakkelijkste weg, maar we houden wel van een creatieve uitdaging. Onze collecties worden door Esther zelf gefotografeerd op de meest bijzondere locaties. 

 
 

Kortom, ga er even voor zitten en ‘blader’ op je gemak door onze online store. Zie het als een fijne plek waar je geïnspireerd raakt. Ontdek en shop bewust dat ene kledingstuk dat je hart sneller doet kloppen en koester het voor jaren. Wij pakken het vervolgens met veel liefde voor je in. 

 

 
 

‘Buy good things, own them a long time’.  

x