Item

Kleur

Maat

Aantal

Bedrag

Verder winkelen Check out
 

Lisa Yang is geboren in Noordoost-China, maar woont inmiddels alweer 20 jaar in Scandinavië. Haar cashmere label heeft daarom ook een aangename East meets West insteek. 

 
 

Ze is geen onbekende in het zogenaamde knitwear wereldje, ze ontwierp al voor Acne Studios, Jill Sander en Bottega Veneta. En sinds 2014 heeft ze dus haar eigen label genaamd Lisa Yang collection. 

 

'Comfortabele knitwear in een onberispelijke stijl.'

 
 

Truien van cashmere zijn hemels zacht en kan je jarenlang dragen. De knitwear van de Lisa Yang collection is gemaakt van zachte en hoogwaardige cashmere uit Binnen-Mongolië, niet ver van waar Lisa is opgegroeid. 

Alle styles zijn tijdloos en onberispelijk en steevast in een palet van neutrale tinten. Terwijl de meeste knitwear merken een standaard gebreide cashmere gebruiken, heeft Lisa Yang een aantal gespecialiseerde breitechnieken ontwikkeld, waaronder bouclé, geborsteld en plissé cashmere.

 
 

Lisa Yang legt uit wat duurzaamheid voor haar betekent: 'verantwoordelijkheid en duurzaamheid gaan bij ons hand in hand. Vanaf dag één hebben we al onze keuzes overwogen vanuit het perspectief van de impact op het milieu. In 2022 hebben we het GOTS certificaat behaald en daar zijn we zeer trots op.'

Recycling en hergebruik is een integraal onderdeel van het Lisa Yang productie proces, terug te zien in hun recyclebare verpakkingen, maar ook in het hergebruik van diverse materialen. 

 
 

Wij omarmen overigens de zogenaamde 'quiet luxury' stroming, waarbij de mode een soort van terugkeert naar een subtiele benadering van luxe. Mode wordt op deze manier meer discreet en ietwat ingetogener. Mooie ontwerpen gemaakt van kwalitatieve stoffen die je jarenlang kan dragen. Wat ons betreft een fijne en duurzame insteek.

 

'Timeless silhouettes, rich textures and soft tones.'

x