Item

Kleur

Maat

Aantal

Bedrag

Verder winkelen Check out
 
Wij waarderen de kleur zwart om zijn ingetogen elegantie en eindeloze draagbaarheid. Hoe draag je zwart als de zon op z'n hoogst staat?

De sleutel tot het stylen van de kleur zwart in de zomer is het combineren van verschillende materialen en het kiezen van een kledingstuk met een zogenaamde dynamische vorm. Dus ook in de zomer is de kleur zwart een fijne keus. Ga wel voor luchtige materialen die comfortabel dragen zoals katoen, linnen en chambray.

 
 

Zwart is cool

Zwart heeft zo zijn voordelen. Zwarte kleding beschermt namelijk beter tegen de zon dan lichte kleding. Niet voor niets dragen Bedoeïenen in de Sinai woestijn graag zwarte kleding om koel te blijven. Overigens was het dragen van zwarte kledng in de Middeleeuwen een teken van rijkdom. Het verven van deze kledingstukken in donkere tinten was namelijk duur, dus droeg je zwarte kleding, dan was je rijk. Uiteraard spreekt het voor zich dat de kleding losjes om het lichaam valt en bij voorkeur gemaakt is van natuurlijke materialen zoals katoen of linnen. 

 

De zwarte tanktop van Monique is echt mijn persoonlijke favoriet, het liefst in combi met een (zwarte) jeans. - Esther

 
 

Zwarte jurk

Kies je zwart in de zomer, is het tonen van een beetje huid wel charmant. De zwarte jurk is in dit geval een veelzijdige optie, en ook typisch zo'n kledingstuk wat je bij elke zomerse gelegenheid kan dragen. Daarnaast blijft een zwarte jurk nog jarenlang onderdeel van je favorieten. Lize heeft voor deze zomer verschillende zwarte jurken ingekocht van de merken Aiayu, Can Pep Rey, Rue Blanche en Sea Me Happy; van elegante tot minimalistische exemplaren, die je meerdere seizoenen kan dragen. 

 

Dé essentials van mijn zwarte garderobe in de zomer? De zwarte Birkenstocks. - Annemieke

 
 

Zwart is stijlvol

Zwart in de zomer is super stijlvol en ultrachic. En in de zomer een welkome afwisseling op alle andere kleuren. Combineer als het lukt verschillende texturen met elkaar, glanzend met mat enzovoort en denk ook aan accessoires. Wij zien de kleur zwart graag samen met gouden sieraden of juist een felgekleurde tas

 

Je kan mij uittekenen in een highwaist zwarte pantalon met wijde pijp, óók in de zomer. - Lize

 
 

Zwarte sandalen

Een zomer is niet compleet zonder zwarte sandalen. Sandalen in de kleur zwart staan stijlvol passen bij elke look. Wij selecteren onze sandalen collectie zelf dus grote kans dat er een paar zwarte sandalen voor je tussen zit. Al tijdens de inkoop heeft Lize de complete soul-sister looks in haar hoofd en streven we naar mooie en bijpassende exemplaren. Alle sandalen (en zomerse schoenen) zijn gemaakt van de mooiste materialen en lopen uiteraard comfortabel. 

 

Zwarte loafers zijn tijdloze klassiekers, love them! - Maria

 
x