Item

Kleur

Maat

Aantal

Bedrag

Verder winkelen Check out
 
Het is een open deur, maar op warme dagen zijn sandalen natuurlijk heerlijk om te dragen; en met sandalen creëer je meteen een zomerse uitstraling.

Met veel aandacht selecteert Lize elk seizoen de mooiste sandalen van exclusieve merken. Stijl en comfort gaan wat ons betreft hand in hand. Deze zomer vind je bij ons oa modern chic sandalen van Aeyde, handgemaakte slippers van Calla, de comfortabele Birkenstock sandalen en stijlvolle sandalen van Officine Creative. Aan jou de keus. 

 

De hoogte in

Kan je met een sandaal de hoogte in? Jazeker. Maar dan wel op een elegante en comfortabele manier. En natuurlijk zit het ‘m ook in de details van de sandaal zelf, waarbij ambacht en uitstraling een grote rol spelen. 

De luxe sandalen van Officine Creative zijn gemaakt van het mooiste leer en een perfect voorbeeld van Italiaans vakmanschap. Het merk Aeyde staat vooral bekend om de klassieke vormen met moderne details, en die expertise zien we ook terug in hun sandalen. Beide merken hebben een fijne pasvorm en lopen heerlijk. 

 
 

Flat forever

Platte sandalen lijken eenvoudig maar zijn wel degelijk stijlvol. Daarnaast belichaamt een platte sandaal – door z’n gemakkelijke silhouette - de zorgeloze houding van de zomer. Overigens is zo lekker laag bij de grond ook een verademing voor je voeten. 

De platte sandalen van Aeyde zijn modern en hedendaags en staan bekend om de goede pasvorm, van inlopen is geen sprake. Onze exclusieve babouche slippers van Calla zijn handgemaakt van vintage Berber tapijten uit de Souk van Marrakesh. Elk paar slippers is uniek. Daarnaast is de Calla X soul-sister collectie exclusief en in een beperkte oplage verkrijgbaar. 

 
 

Ook plat

Ook plat en ook leuk: de slanke ballerina’s met riempje, genaamd Mary Jane. De iconische anatomic ballet shoes van MM6 Maison Margiela mogen niet in onze schoenen collectie ontbreken. Niemand minder dan John Galliano staat aan het roer van het merk en hij staat bekend als een van de meest briljante ontwerpers van zijn generatie. 

 

 
 
 

Comfort is key

Moma maakt meesterwerkjes, en dat geldt ook voor hun exclusieve sandalen. Handgemaakt in hun eigen fabriek in Italië. De pasvorm van een Moma sandaal is fantastisch, het loopcomfort perfect. 

Dan de Birkenstock sandaal, weliswaar een oude bekende, maar toch staat ie elk seizoen weer opnieuw in de schijnwerpers. Dat heeft ook te maken met het orthopedische voetbed, waardoor de natuurlijke positie van de voet behouden blijft. Daarnaast zijn alle Birkenstock modellen zijn gewoon heerlijke instappers en lopen ze super comfortabel. Qua styling heeft de Birkenstock zich inmiddels wel bewezen, wij vinden vooral de Arizona en Boston een modische keuze.  

 
x