gratis verzending NL, BE & DE

 
Yes, het nieuwe jaar is begonnen! En dat betekent nieuwe seizoenen, nieuwe inspiratiebronnen, nieuwe trends en last but not least, nieuwe merken. Kortom, er staat allerlei leuks te gebeuren rondom de komende collectie.

Maar dit is niet de enige reden waarom het een mooi jaar belooft te worden. Net als de wereld om ons heen, zijn wij ook in beweging. En door deze beweging, merken wij, beland je bijna vanzelf in een soort van nieuwe focus. Klinkt nu misschien nog wat vaag, maar don’t worry, we leggen het graag even uit.

 

Goed, wat brengt het gloednieuwe modeseizoen ons? Want wees eerlijk, het is nooit te vroeg om je te verlekkeren aan kleding die je straks in het voorjaar en de zomer kan gaan dragen. Komen we meteen weer even terug op die beweging, want we zien een algemene verschuiving in de manier waarop we ons kleden. Kort door de bocht, het mag allemaal wat uitbundiger, vooral in kleur, design en silhouet.

 

Tuurlijk, een beetje garderobe bestaat uit bijzondere basics en als het even kan met een tijdloze look en feel. Maar open staan voor verandering kan geen kwaad. En dat is precies wat wij tijdens de inkoop van onze spring summer 2018 collecties hebben gedaan. Zo hebben we een aantal prachtige nieuwe merken binnengehaald. Deze nieuwkomers bezitten alle speciale SOUL-SISTER kwaliteiten, maar ze zijn ook ‘anders’. Anders als in fris en kleurrijk, met hier en daar zelfs een grensverleggend silhouet.

 

Even voorstellen. Nieuw dit voorjaar zijn het ongedwongen en romantische Masscob uit Spanje, het Deense label Aiayu (super zacht en eerlijk knitwear) en het Canadese Priory (met minimalistische inslag). Ook voor het eerst zijn het kleurrijke Tricot Pop en het stijlvolle Christian Wijnants, allebei uit België. 

 

Maar ook onze reeds gevestigde merken, zoals Hope, Humanoid en studioRUIG, gaan (ieder op hun eigen manier) mee in deze nieuwe, kleurrijke beweging.  Enfin, welke beweging we ook maken, we blijven immer trouw aan ons credo ‘buy good things, own them a long time’. Klaar om mee te bewegen?

x