gratis verzending parcelshop NL, BE & DE

 
SOUL-SISTER is soort van per ongeluk begonnen.

Ik, Esther, rommelde, tijdens een time-out van mijn journalistieke carrière, wat aan op Marktplaats met de verkoop van tweedehands Golden Goose laarzen. Toen dat een beetje uit de hand liep, maakte ik een minimalistische, witte, op fotografie gebaseerde (ja, toen al!) website waar je deze schoenen destijds niet eens kon afrekenen, maar een mailtje moest sturen als je interesse had. Ik dacht, we zien wel waar het op uitloopt. 

 

Ik bleek wat ondernemersbloed te hebben, vermoedelijk geërfd van mijn oma die ooit de eerste vrouwelijke schapenkeurmeesteres van Nederland was ofzo. Ik bouwde het steeds verder uit. En met zoveel plezier. Er kwamen andere merken bij. De zolder thuis werd verruild voor een distributiecentrum. De eettafel werd een kantoor in Utrecht. En na een paar jaar kwam Lize in beeld, een lot uit de loterij en inmiddels mijn rechterhand. En sinds kort mogen we ons gelukkig prijzen met onze nieuwste collega: Maartje.

 

Enfin, sinds 2011 is het echt een online store en waar we met hart en ziel aan werken. Elk kledingstuk wordt door mij en Lize ingekocht. We weten nagenoeg hoe elk kledingstuk valt. En het klinkt bijna overdreven maar we kennen zelfs de maten van tig vaste klanten die de online store inmiddels rijk is. Soms is het zelfs zo dat we tijdens de inkoop tegen elkaar zeggen: “kijk, dit is nou een typische Carla D. jurk” of “dit gaat Marja B. helemaal te gek vinden” waarbij we dus refereren aan vaste klanten. Want ondanks dat we de klant niet ontmoeten, kennen we van velen hun smaak.

 

Het is altijd mijn bedoeling geweest een toegankelijke online store te zijn. We zijn er gewoon voor je. Voor advies. We weten van de hoed en de rand, van de maatvoering, van de achtergrond van elk merk dus we kunnen op die manier perfect adviseren. Als je ons belt, kun je ons alledrie aan de lijn krijgen. Punt. Tis wat het is. Persoonlijk en betrokken.

 

Wat betreft fotografie, een van de onderscheidende factoren van de shop… Ik heb altijd een passie gehad voor beeld en was vanaf het begin van mening dat exclusieve kleding, waar vaak een prijskaartje aan hangt, ook die omgeving moet krijgen die het verdient. Ik wil online een boutique ervaring creëren. 'Beleving' is mijn keyword. Goede fotografie op een bijzondere locatie én uitgebreide achtergrondinfo over een merk of een bepaalde stof. Shop niet zomaar voor een jurk of een paar schoenen, maar ga er even voor zitten, blader door de site alsof het een magazine is. Koop bewust dat ene artikel dat je hart sneller doet kloppen en koester het voor jaren. 

 

Eigenlijk is het heel simpel. We houden van exclusieve, basic kleding met een verhaal en we houden van mooie plaatjes. Enjoy.

esther

x