gratis verzending parcelshop NL, BE & DE

 
SOUL-SISTER is soort van per ongeluk begonnen.

Tijdens een time-out van mijn journalistieke carrière, rommelde ik wat aan op Marktplaats met de verkoop van tweedehands Golden Goose laarzen. Toen dat een beetje uit de hand liep, maakte ik een minimalistische, witte, op fotografie gebaseerde (ja, toen al!) website waar je deze schoenen destijds niet kon afrekenen, maar mij een mailtje moest sturen als je interesse had. Ik dacht, we zien wel waar het op uitloopt. 

 

Ik bleek ondernemersbloed te hebben, bouwde het steeds verder uit en deed alles met enorm veel plezier. Er kwamen andere merken bij, de zolder thuis werd verruild voor een distributiecentrum en de eettafel werd een kantoor. En na een aantal jaar kwamen de eerste werknemers.

 

Fast forward, sinds 2011 is het echt een online store waar we met hart en ziel aan werken. Elk kledingstuk wordt met zorg ingekocht, dus we weten nagenoeg hoe elk kledingstuk valt. En het klinkt overdreven, maar we kennen de maten van de vele vaste klanten die de online store inmiddels rijk is. Soms zeggen we tijdens de inkoop tegen elkaar:"kijk, dit is nou een typische Carla D. jurk" of “dit gaat Marja B. helemaal te gek vinden” waarbij we dus refereren aan de vaste klanten. Want ondanks dat we onze klanten niet ontmoeten, kennen we van velen hun smaak.

 

Het is altijd mijn bedoeling geweest een toegankelijke online store te zijn. We zijn er gewoon voor je, voor advies en informatie. We weten van de hoed en de rand, van de pasvorm, de maatvoering en van de achtergrond van elk merk. We kunnen op die manier perfect adviseren, telefonisch en per mail. 

 

Wat betreft fotografie, een van de onderscheidende factoren van de shop. Ik heb altijd een passie gehad voor beeld en was vanaf het begin van mening dat exclusieve kleding, waar vaak een prijskaartje aan hangt, ook die omgeving moet krijgen die het verdient. Ik wil online een boutique ervaring creëren. 'Beleving' is mijn keyword. Goede fotografie op een bijzondere locatie én uitgebreide achtergrondinformatie over een merk of een bepaalde stof. Shop niet zomaar voor een jurk of een paar schoenen, maar ga er even voor zitten, blader door de site alsof het een magazine is. Koop bewust dat ene artikel dat je hart sneller doet kloppen en koester het voor jaren. 

 

Eigenlijk is het heel simpel. We houden van exclusieve, basic kleding met een verhaal en we houden van mooie plaatjes. Enjoy.

esther ausems

x