gratis verzending parcelshop NL, BE & DE

 
Een leren kledingstuk. Het is vaak even een investering, maar je bent dan toch maar mooi de trotse bezitter van een tijdloos item. So far so good.

Helaas is het zo dat je deze items vaak niet kunt wassen. Maar goed nieuws, ook een leren item kan je nu thuis wassen en wel met de Leathercare van StudioRUIG. 

De speciale en zeer milde waslotion maakt het leer niet alleen schoon, maar voedt en beschermt het ook nog eens op de best mogelijke manier. Dus, is je StudioRUIG Liebe legging of leren rok écht toe aan een schoonmaakbeurt, dan kan je deze met de hand of in de wasmachine wassen.

 

De speciale en zeer milde waslotion maakt het leer niet alleen schoon, maar voedt en beschermt het ook nog eens op de best mogelijke manier.

 

Je vult een teiltje met lauwwarm water met één dopje waslotion, laat het artikel 10 minuten weken, wring het dan voorzichtig uit en je legt ‘m plat te drogen. Nog even dit, het leer kan na de wasbeurt wat droog aanvoelen, maar dat komt weer helemaal goed tijdens het dragen.

Een van ons hier op kantoor gebruikt de Leathercare trouwens niet alleen voor StudioRUIG artikelen maar ook, tot haar tevredenheid, voor haar leren items van Humanoid en Monique van Heist. We moeten er wel even bij zeggen dat dat natuurlijk op eigen risico is.

x